Interfoni nisu samo lakši način da osobe koje nas posjecuju lakše stupaju u kontakt sa nama nego su,ako se pravilno koriste, jedna od najboljih preventivnih mjera da obezbjedite svoj dom od provale i krađe u stambenim zgradama, stubištima čak i privatnim kućama.

Danas ova oblast nudi i mnoge druge mogucnosti kao sto su da istim uredjajem mozemo iz stana:
-pozvati lift
-pozvati domara
-upaliti stubišnu rasvjetu
-preko video uredjaja vidjeti osobu koja nas poziva

 
a3

Interfoni su uređaji za naizmjenični govor. Obično služe za komunikaciju između stana i ulaznih vrata zgrade, odnosno dvorišnih vrata kuće.

Audio interfoni služe za dvosmjernu komunikaciju između kontrolnog panela koji se montira spolja i sa neograničenim brojem korisnika u zavisnosti od zahtjeva poručioca.

Uz svaki sistem se montira električna i interfonska mehanička brava u zavisnosti od tipa vrata.

 

Audio interfoni su konstruisani u digitalnoj izvedbi.To znaci da se prilikom montaze koriste samo dvije žice do svakog stana.Ova cinjenica omogucava odlicnu prilagodljivost postojecim sistemima centralnog zvona u starijim zgradama.

Mi smo u prilici smo da vam ponudimo širok asortiman interfonske i videofonske opreme firme AUDIO ciji smo i zvanicni distributeri

Mislite na vrijememe - postavite interfon prije završnih radova pri izgradnji novog objekta ili prije renoviranja prostorija. Postoji mogućnost komunikacije između govornih mjesta (stanova, kancelarija) unutar objekta.

a2
audio
int

Videointerfonski sistem ima istu funkciju kao i standardni interfoni, s tim što kod videointerfona , pored audio signala ,imamo i video signal. Moderno dizajnirane kutije mogu biti isporučene u više boja , po potrebi i zahtijevu investitora.

Osnovni set jednog kućnog sistema (kompleta za jedan stan ) čine:

1) Vanjska tabla (tastatura sa pozivnim tasterom i kamerom);
2) Centrala , trafo za napajanje sistema ;
3) Monitor

 
     
 

 

ISO9001

ISO 9001

 

 

reference

Reference

 
 
 

HomeNovosti UslugeO namaKontakti

©1997 Sikra Security&Sikra Tehnika-Agencija za zastitu lica i imovine