Visok stepen zaštite podrazumjeva video zaštitu objekata, koja omogucava da se putem video zapisa trajno snimi sve sto video nadzor pokriva. Takav video zapis može da bude na VHS traci ili hard disku u zavisnosti od potreba projektovanog sistema i želje klijenta.

 
a3

U našem programu postoji citav niz kamera od crno bjele, kolor, fiksne ili pokretne, kao i one koje se koriste za unutrasnje snimanje i koje su predvidjene za spoljašnje uslove.

Sistem video nadzora, parcijalno ili uvezano u jedinstveni sistem zaštite, u svakom trenutku omogucava uvid u stanje šticenog prostora.

 

Sistem video nadzora se sastoji iz:
-Potrebnog broja spoljašnjih i/ili unutrašnjih kamera, zavisno od geometrije objekta, mogucih prilaza objektu, rasporeda prostorija koje treba nadgledati,
-Odgovarajucih objektiva, sa rucnim ili automatskim podešavanjem otvora blende,
-Centralnih uredjaja, koji služe za obradu slika dobijenih od strana kamera, i prosljedjivanje do monitora
-Monitora.

a4

Digitalni ili analogni zapis omogucava pohranjivanje i cuvanje 24 satnog nadzora zbog kasnijih pregledavanja. Takoðer je moguce podesiti snimanje po parcijalnim sekvencama dirigovanih software-om sa jednog mjesta i praviti zapis, u toku oglašavanja alarma, vremenskim terminima ili neograniceno.

 
     

Svi zapisi se snimaju na medije (CD, HDD, Flopy i Memmo stick) te je iste moguce pohranjivati na malom prostoru i duži vremenski period. Uvezan u integralni sistem video nadzor korisnicima omogucava pracenje,preko Interneta, pracenje slikovnog zapisa i na daljinu.

 

ISO9001

ISO 9001

 

 

reference

Reference

 
 
 

HomeNovosti UslugeO namaKontakti

©1997 Sikra Security&Sikra Tehnika-Agencija za zastitu lica i imovine